گام های ساخت فروشگاه اینترنتی
گام اول: برگزیدن محل مناسب برای ساخت فروشگاه اینترنتی
همانطور که شما برای ساخت یک فروشگاه فیزیکی به تعقیب محلی میگردید که بیشترین آمدوشد را داشته باشد در باره ساخت فروشگاه اینترنتی هم باید همین روند را پیگیری کنید.
گام اول گزینش هاست و فضای میزبانی پسندیده هست. انتخاب هاست پسندیده به خاطر انگیزه ها زیر اهمیت دارد .
http://webofan.ir/2020/12/14/بهترین-سیستم-مدیریت-محتواcms/
سرعت لود سایت
پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده
امنیت وب سایت
پاسخگویی و پشتیبانی
قابلیت ساپورت کردن از بازدید بالای سایت
و…..
معمولا به کاربران توصیه می شود در آغاز از فضای کمتری استفاده کنند الی webdesign خرج کمتری برایشان داشته باشد اما به تدریج با افزایش مشتری به فضای میزبانی بیشتری احتیاج پیدا میکنند که مجبور به پرداخت هزینههای اکثریت برای ارتقا هاست خواهند بود.
گام دوم: گزینش اسم مناسب برای فروشگاه اینترنتی
نام فروشگاه اینترنتی زیاد اهمیت دارد الی بتوانید مخاطبان زیادی را جذب کند.
در هر حوزهای که منظور ساخت فروشگاه اینترنتی دارید، باید یک اسم متناسب و جذاب برگزیدن کنید که با مقوله کار و جنبش شما بستگی داشته باشد.
این مرحله به عنوان برگزیدن دامنه(Domain) با استفاده از یک کمپانی ثبت squarespace کننده دامنه شناخته میشه، که اسم فروشگاه شما را تحت عناوین گوناگون ثبت کرده و از این لحظه به پس فروشگاه اینترنتی با این عنوان شناخته خواهد شد.
دامنه اینترنتی شما باید به گونه ای باشد که پیدا کردنش در بین میلیونها وب سایت آسان باشد.
گام سوم: طراحی و ساخت نمای داخلی فروشگاه
بعد از گزینش هاست و گستره باید سایت خود را تاسیس نماییم .
اما در مورد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی این مرحله به چهره گزینش سیستم فروشگاه ساز معرفی میشه که کم و بیش تقسیم اصلی خرج تاسیس سایت متوجه این مسئله خواهد بود.
5دلیل مهم و بنیادین در کامیابی شغلی
در موعد گزینش سیستم باید پروا داشته باشید که یک سری از خاصیت ها را داشته باشد . مانند:
امکان ارسال مطلب و مقاله
دسته بندی و برگزیدن برند محصولات
امکان سنجش محصول
سیستم نظردهی کاربران
درج و اضافه کردن فرآورده به فروشگاه
و…
ظاهر فروشگاه شما باید مانند ویترین یک فروشگاه فیزیکی جذب مشتری کند.شما باید از قالب پسندیده و طراحی شیک کاربرد کنید. از قالب پسندیده و طراحی شیک استفاده کنید.
نقش فروشگاه سازها در ساخت فروشگاه اینترنتی
فروشگاه های اینترنتی مایه شده که در مبحث طراحی سایت کلمه جدیدی به اسم طراحی فروشگاه اینترنتی یا طراحی سایت فروشگاهی به وجود بیاد . که تمرکزش روی برپایی بستر پسندیده برای ساخت فروشگاه اینترنتی هست.
وبلاگ نویسان این موضوع را بیشتر درک می کنند.نقش فروشگاه سازها را در طراحی سایت راحتتر قبول دارند زیرا مرحله به مرحله رشد و ظهور فروشگاههای آنلاین رو به چشم دیدن.
شما به صورت کلی دو گزینش برای ساخت فروشگاه اینترنتی خواهید داشت که عبارتند از:
فروشگاه ساز اشتراکی:این گونه فروشگاه ساز به دو صورت رایگان و پولی عرضه می شود.در این نوع فروشگاه ساز یک گروه پشتیبان در مهار و تاسیس فروشگاه اینترنتی نقش دارد.
فروشگاه ساز رایگان:این گونه فروشگاه سازها به صورت رایگان عرضه میشن که باید در دسته بندی CMS قرارشون بدیم.
فروشگاه سازهای رایگان
فروشگاه سازهای مجانی یک سیسم مدیریت درونمایه هستند.در این سیستمها شخصی کمک کننده شما نخواهد بود و صفر الی صد ساخت فروشگاه اینترنتی در دستان شماست.
برای استفاده از این سیستمها نیاز به هاست و حوزه اختصاصی خودتون دارید که دربرگیرنده نصب سیستم مدیریت محتوا، نصب پلاگینهای مورد نیاز، پارسی سازی، نصب قالب و… خواهد بود.
مزایای سیستم های مدیریت درونمایه برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی
سئو و بهینه سازی عالی
قابلیت گسترش و افزایش امکانات
دسترسی به قالبهای گوناگون برای تغییر نما فروشگاه
وجود مستندات و راهنمای نوشتاری به زبان پارسی و انگلیسی
و…
سایت حاضر یا اختصاصی؟ نکاتی که باید در ارتباط با سایت های حاضر بدانید
معایب سیستمهای مدیریت محتوا برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی
هسته این سیستم به صورت رایگان در اختیار شما پیمان می گیرد بعد برای ایجاد قالب، پلاگین و پشتیبانی بیچارگی به کسان مختصص دارید که نیازمند صرف خرج است ولی نیاز نیست که برای کوچکترین چیز هزینه کنید زیرا، در وب سایت رسمی این سیستم های مدیریت به پلاگینها و قالبهای مجانی بسیار زیادی دسترسی دارید.
معایب:
سعی کنید خودتان با آموزش های رایگانی که برای این سیستمهای فروشگاهی هستی دارد یک آشنایی پسندیده پیدا کنید در غیر این صورت برای پشتیبانی نیرومند باید ماهیانه بین ۱۲۸ لغایت ۴۲۸ هزار تومان بپردازید.
قالب های متنوعی که این سیستم ارائه می دهد از زبانهای انگلیسی برگردان شده است، بنابراین برای کاربرد ازشون نیاز به برگردان و راست چین کردن دارید.
سرعت کمتر سیستم به علت استفاده نامناسب و غیر اصولی از افزونهها که باید نهایت دقت در این مسائل فنی را برای گزینش افزونه مناسب داشته باشید.
و…
فروشگاه سازهای اشتراکی
این نوع فروشگاه سازها پلانهای مختلفی به صورت مجانی و پولی عرضه میکنند.هر کدام از این پلانها هم امکانات خاصی رو در گزین کردن شما پیمان میدهد که می توانید احد متعلق به ها را انتخاب کنید. سپس از بین قالبها و امکاناتی که برای هر پلن در کمر بستن شما پیمان داده می شود فروشگاه را شخصی سازی کرده و راهاندازی کنید.
مزایای سیستم های فروشگاه اشتراکی
دسترسی به حمایت سیستم
عدم دربایستن به هاست اختصاصی
هزینه کم یا رایگان بودن
و…
معایب سیستمهای فروشگاه اشتراک
غیر قابل توسعه بودن بدست خود شما
محدودیت در توسعه و افزایش امکانات
عدم دسترسی کامل به فروشگاه
و…
:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1